ISPALA SAM VEĆI MUŠKARAC OD NJEGA: Luna priznala da još uvek voli Slobodana! (VIDEO)

Ljubavna veza koja je obeležila prošlu sezonu rijalitija "Zadruga" svakako je ona koju su započeli Luna Đogani i Slobodan Radanović. Mlada blogerka ponovo je kročila na imanje koje za nju ima veoma bitno značenje, više je puta plakala dok je "Zadrugom" šetala i prisećala se uspomena koje deli sa pevačem.

Ceo ljubavni trio i svoja osećanja koja i dalje oseća prema Slobi komentarisala je ispred Paba sa Mirkom Gavrićem, Radom Vasić i Nemanjom Tošićem. Dok su Mirko i Nemanja samo slušali Lunu, Rada je imala potrebu da je posavetuje.

- Volim ga i dalje - rekla je Luna nakon čega se Rada nadovezala pitanjem zašto ga je ispustila.

- On te nije nije voleo, pa zašto nije ostao sa tobom - pitala je Rada Lunu, ali se ona pravdala time da je on sam otišao i nastavila:

- On mene voli, on nije jak, nije mogao da izdrži pritisak javnosti, ja znam da me voli - ponavljala je blogerka.

- Slušaj me, učim te kao moje dete. Ja sam sa Radetom od osamdesetih, bilo je svega i svačega, i laži i tuče, i to je sve trajalo dva tri sata, posle bi se pomislili, imali seks i prešli bi preko toga - objašnjavala je Rada, ali je Luna nastavila da tvrdi da još uvek oseća emocije prema pevaču.

- On je jedini prema meni bio muškarac, on me mene čuvao kao malo vode na dlanu. On sada drži i mene i nju, ne zna gde će. On je mene voleo, i dalje me voli - dodala je Luna, a Rada je presekla rečenicom:

- Ti sad njega treba da zaboraviš i da ti nađeš sebi muža za život i da dokažeš svima kako možeš da ga preboliš - završila je Rada, a na Luninom licu nije bio osmeh.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još