OPASAN ZAVODNIK: Vladimir Tomović bio u vezi sa Anđelom Lakićević

Na spisku poznatih devojaka s kojima je u vezi bio Vladimir Tomović, učesnik rijalitija „Zadruga 2“, nalazi se i Anđela Lakićević, glumica i aktuelna voditeljka „Parova“.

Varnice između njih dvoje sevnule su dok je Baranin bio takmičar Hepijevog šou-programa, što su i tada primetili mnogi koji su pomno pratili dešavanja u luksuznoj vili. Ljubav je buknula posle završetka rijalitija, kada su nastavili da se viđaju, a njihova romansa potrajala je skoro pola godine.

- Anđela i Vlada su se zvanično smuvali pred doček 2017. godine, kada je ona došla u Bar kod njega u posetu. Tamo je ostala nekoliko dana, imam dosta njihovih zajedničkih fotografija koje su nastale u noćnom provodu, na plaži i u Vladimirovoj kući. Viđali su se skoro do polovine prošle godine, a onda je razdvojenost učinila svoje. Ostali su u korektnim odnosima, povremeno se čuju i dopisuju, ali se više nisu sretali. U vreme njihove veze Vladimir je bio raskinuo sa devojkom Bojanom Bojanić, s kojom se pred kraj 2017. pomirio - rekao izvor blizak učesniku „Zadruge 2“.

Osim Anđele i Soraje, postoji još desetak poznatih cica s kojima je Tomović bio u vezi ili kratkoj šemi.

Izvor: Kurir Rijaliti
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.