RODITELJI SU BILI PROTIV NJIHOVE VEZE: Viki Miljković i Dragan Tašković uspeli da odbrane ljubav!

Pevačica Viki Miljković već godinama je u skladnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, međutim njihova veza na početku nije nailazila na odobravanje okoline.

Pevačica je sa sadašnjim suprugom počela je da se zabavlja sa svega 19 godina, ali su njeni roditelji bili protiv njihove veze. Iako priznaje da to jeste imalo uticaja na njih, ponosna je što su uspeli da se izbore za svoju ljubav.

Par je 2007. godine dobio sina Andreja, a pevačica je više puta u intervjuima isticala da bi volela da nasledniku podari brata ili sestru. Kako se pisalo u medijima, njih dvoje su posetili lekara u želji da dobiju drugo dete.

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi - ispričala je Viki svojevremeno i dodala:

- Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica.

Kako je jednom prilikom otkrila, njen sin Andrej stalno pita da li će dobiti brata ili sestru.

- Volela bih da imam još dece i planiram prinovu. Moj Andrej jedva čeka brata ili sestru i on je najveći inicijator da ja ostanem u drugom stanju. Nije nimalo ljubomoran, on bi da rodim još petoro - rekla je Miljkovićeva.

- Sve je u Božjim rukama. Kad on odluči, to će se dogoditi. Ono što je do nas, to je rešeno. Želim da rodim i ćerku i sina, svejedno mi je šta će biti. Sa mojim mužem pričam o tome, oboje to želimo. Ako ni zbog čega drugog, moram to da uradim zbog sina, koji stalno pita kad će, kad će… Dosadan je - izjavila je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: viki_miljkovic/Instagram

Pogledajte još