KOLIKO LJUBAVI U JEDNOJ PORUCI: Kristina Bekvalac uputila moćne reči sestri Nataši povodom 38. rođendana! (FOTO)

Nataša Bekvalac danas proslavlja 38. rođendan a povodom toga ona će simbolično svojim fanovima pokloniti novi singl "Mala plava", tačnije duet u saradnji sa reperom Cobijem.

Posle burne godine, Nataša će svoj divan dan proslaviti u društvu porodice i prijatelja koji su joj pružili vetar u leđa nakon kraha braka sa Lukom Lazukićem.

Najveći razlog za osmeh su joj svakako ćerka Hana i Katja za koje se lavovski bori kao Don Kihot.

Rođendanska poruka njene sestre Kristine sigurno je pevačici naterala na oči suze radosnice. Sestra novosadske barbike je raznežila pratioce fotografijama i opisom na Instagramu:

- Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakoračis jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir zauvek. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno i ružnih, ali zajedno. Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri. Želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe. Ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos! - napisala je dizajnerka.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još