SAŠKA KARAN IZREVOLTIRANA UVREDAMA TAMARE ĐURIĆ: Ti ćeš da prozivaš moju fakultetsku Kiju, pametnija si kada ćutiš!

Tamara Đurić je isprozivala Kiju Kockar nazvavši je "klozetarkom" i "sendvičarom", što je izazvalo revolt u Saški Karan, koja je pobednicu "Zadruge" nastavila da brani i nakon okončanja rijalitija.

- Očigledno je da u ovoj banana-državi postoji jedna nova generacija čovekolikih majmunica koje popularno možemo nazvati- balkanske narikače-ofucare koje vape za slavom i reputacijom gazeći preko kulturnih, harizmaticnih, multitalentovanih, prirodno lepih,emocionalno i socijalno inteligentnih ljudi,dakle multikvalitetnih ljudi!U ovoj državi se ne uvažava kvalitet već kvantitet ovakvih raspalih mediokriteta! - iznela je svoje mišljenje na društvenim mrežama folkerka i nastavila:

- Ti ćeš da prozivaš moju fakultetsku Kiju-višestruku državnu prvakinju u plesu? da je nazivaš klozetarkom,a ne zna čovek gde si više šuplja i jeftinija-bilo psihički-intelekt blaga nulara (vidi se u prvom klipu iznad sa nepoznavanjem gradiva iz prvog razreda osnovne škole) bilo fizički (izveštačena i arteficijelna si toliko da te se buduća rođena deca ili rođaci koji te dugo nisu videli-ne prepoznaju)! - napisala je dalje Saška uz video klip sa "Farme" u kom Tamara iznosi mišljenje da u jednom metru ima 60 centimetara.

- Jednom rečju, Srbijo, dozvolila si ovakvim pregazenim ofucarama da voze auto od 160,000 € tako sto su se j*bavale sa milionerima, bez trunke rada i truda, bez završene čak i osvnovne škole i bez poznavanja osnovnih moralnih i teoloških kodeksa! Poznavanje Božijih zapovesti, i citanje Biblije joj je takođe ravno nulari, obzirom da kao F*LJA (Luna) obiluje mržnjom, malicioznoscu, patoloskom ljubomorom, željom da spustanjem drugih zarad uzdizanja sebe, bahatošću, ponositoscu! Samo ovakve d*dlare mogu i da podržavaju Lunu! Isti se istom raduje! - nije se zaustavljala Karanova, da bi potom sve zaključila rečima:

- Pametnija si kad ćutiš i kad se j*bavas, i slikas sa svojim potkoznim balonima, mutava plovko!Bukvalno si spravljena od istog štiva kao i F*ulja Dr*ljani!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: saskakaran/Instagram

Pogledajte još