NE STIŽEM NI DA SE ZALJUBIM: Kija Kockar iskreno o emotivnom životu

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" progovorila je o novom poglavlju u životu, studiranju na Pravnom fakultetu i voditeljskom angažmanu na televiziji "Informer".

- Vikendom radim emisije na leleviziji "Informer", dok sam radnim danima na fakultetu. Studiram pravo, mislim da i vrapci sada to znaju, jer sam mnogo puta to isticala, pošto sam bila vrlo zadovoljna sobom kad sam ga upisala. Iz dosadašnjeg kratkog iskustva, zadovoljna sam fakultetom, ali, ipak, sačekajmo da prođe prvi semestar, pa ćemo da vidimo rezultat.

Kija je priznala da je veoma zauzeta i da nema previše slobodnog vremena.

- Ponešto i ne stižem i moram malo bolje da se organizujem, zato što vidim da za bilo šta drugo što bih volela – nemam vremena. Pre nekoliko dana sam stigla samo da odem na jednu proslavu, da ispoštujem ljude iz kompanije koja me zvala, ali sam baš preumorna - rekla je Kockareva.

Bivša supruga Slobe Radanovića otkrila je da li trenutno ima emotivnog partnera.

- Nemam vremena ni da se zaljubim, majke mi. Ali, ako bi se desilo da se zaljubim, verovatno bih morala da se snalazim, ali bi on morao da me čeka kod kuće kada ja završim svoje obaveze, i da može da mi izmasira noge - izjavila je voditeljka.

Izvor: Express.ba
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još