LUNA CELU NOĆ JECALA ZBOG SLOBE: Ne postojim bez njega, povredio me je kao psa! (VIDEO)

Luna Đogani ponovo je imala emotivnu krizu, nakon žurke povodom rođendana Aleksandre Subotić.

Luna je otišla u Pab gde je noktima prelazila po stolu na kojem je ispisano ime Slobe Radanovića, a čim je Savo Perović ušao kako bi popričao sa njom, Đoganijeva je počela da plače.

- Kao da ne postojim ovde bez njega! Kao da nisam ja. Ne mogu da funkcionišem bez njega, kao da nisam ja. U svakom trenutku očekujem da se pojavio odnekud. Gade mi se svi muškarci, kad mi pričaju nešto, muka mi je od njih. Ovde sam ja doživela moju najveću u životu. Posebna, to je nešto neopisivo. Ne mogu da se pomirim sa tim da nema njega. Ne mogu ni sa kim da se uklopim, jer sam navikla da je moj Sloba tu! - rekla je Luna.

- Ako ima imalo mozga i osećanja, sigurno mu je teško. Ja znam da je tebi potreban razgovor sa njim - tešio je Sava.

- Šta da mi kaže, da me ne voli i da je sve prošlo za jedan dan?! Zar nisam zaslužila samo jedan razgovor, jednu lepu rečenicu, za devojku sa kojom je bio? Povredio me je kao kera. Promenila sam se, postala sam ogorčena na muškarce... - pričala je Đoganijeva.

- Svaki put mi je govorio: "Ako hoćeš da me ubiješ, onda me ostavi!", i sad on mene ostavi.... Sanjala sam ga. On je meni govorio "ljubavice". Pitao me je "mogu li da spavam tu?" i ja sam mu rekla da može. Kunem ti se da sam u snu osetila njegov miris, kao da je tu i onda sam se samo probudila - pričala je Luna.

- On je išao umesto mene da čeka red za salon, jer je mene mrzelo da ustajem rano. I ja kad završim dođem, a on spava, onako debeo, i ja se bacim na njega. Pre neki dan kad sam bila u salonu i vratila se ne vidim nikoga, imam osećaj da idem prema njemu... - rekla je.

- Naravno da je tebi ovde pet puta teže nego napolju. Uspećeš da se očeličiš! Uspećeš da razdvojiš razum i emociju, jer kod tebe trenutno emocija radi. Kod njega je proradila glava, i to je ta karika. On ima puno drugih obaveza i zato je njemu lakše... Ti ne radiš ništa loše. Samo će vreme pokazati. Pravi muškarac pati da ima nekoga kao što si ti. Biće ih. Ovo će ti biti ozbiljna lekcija da izanaliziraš ljude - pričao je Sava Luni.

- Odala sam Drvetu jednu tajnu. Pre zadruge sam dobila od Slobe jedan krstić. Dao mi je taj krstić da me čuva kad on nije tu. To je moja amajlija, ona me čuva - otkrila je.

Nakon toga Savo je izašao napolje, jer je ona želela da ostane sama, a onda je počela još glasnije da plače.

Pogledajte snimke:

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.