Kladioničari odredili Brazil za favorita na SP

JOHANESBURG, 26. juna 2010. (Beta-AP) - Fudbalska reprezentacija Brazila najveći je favorit za osvajanje Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, pokazuju najnovije procene kladioničara.

Prema proceni kladioničarske kuće Bet Ju Es, objavljenoj nakon završetka takmičenja po grupama, kvota da će Brazil osvojiti šestu titulu svetskog šampiona iznosi sedam prema dva, dok su Španija i Argentina "favoriti iz senke" sa kvotom od četiri prema jedan.

Protivnicima Brazila u drugoj fazi prvenstva, ekipi Čilea, kladioničari su dali kvotu od 30-1, Portugalu koji se sastaje sa Španijom 12-1, a Meksiku, koji igra protiv Argentine, 50-1.

Ekipe Gane i SAD, koje se sastaju u subotu, imaju iste šanse za osvajanje Svetskog prvenstva i one iznose 40-1. Visoku kvotu od šest prema jedan ima i Holandija, zatim ide Nemačka sa kvotom osam prema jedan, pa Engleska sa odnosnom od devet prema jedan.

Šanse Urugvaja određene su na 10-1, Paragvaja na 20-1, Japana na 50-1 dok, prema proceni kladioničara, najmanje šanse za osvajanje trofeja ima Južna Koreja - 125-1.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.