UBIJAO ME OD BATINA FRANCUSKIM PENDREKOM: Aleksandra Subotić iskreno o svom ocu Karađorđu

Aleksandra Subotić ispričala je pred kamerama “Zadruge 2” potresne detalje iz svoje prošlosti.

Aleksandra je u razgovoru sa Minom Vrbaški otkrila kakav je bio odnos njenih roditelja Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, pa je pomenula i Aleksandra Čabarkapu, bivšeg dečka njene majke sa kojim je ona dobila ćerku Magdalenu.

To je bivši prijatelj, neprijatelj mog oca. I moja mama se uvek svetila mom ocu. Moj tata je bolesno bio zaljubljen u mamu čitavog života, mnogo je voleo, i život bi dao za nju, i para joj je dao i svega, držao je kao kraljicu. Uvek joj kupovao najnovija kola, proputovala je pola sveta, plaćao joj putovanje s momkom… Ja ne pričam s njom, uvek sam imala antipatiju prema njoj. Mnogo je varala mog oca, i nas je vodila kad ga je varala, kao pokrivalicu… Čim sam završila osmi razred, moj tata je izašao iz zatvora, ja sam se vratila kod dede… – ispričala je Aleksandra.

Ona je zatim otkrila i da ju je otac fizički maltretirao.

On se iživljavao na meni. Ubijao me od batina, znaš šta je on meni radio… On je dobar, ali kao da je imao dve strane. Preko dana je bio jedna osoba, a preko noći druga. Mene Karađorđe ubije od batina francuskim pendrekom. Bukvalno, za sve što mi se desilo, sami su me gurali u to. Sami. Glupo mi je ovde i da pričam šta mi je sve radio. Sa 13-14 godina sam došla u kontakt sa drogom i drugim stvarima. Moj tata se drogirao ispred mene. Iživljavali su se svi na meni – rekla je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.