ONA VIČE, A ON SE SMEJE: Urnebesna prepirka Lune i Brendona nasmejala zadrugare (VIDEO)

Luna Đogani tokom sastanka posvađala se sa Brendonom, a ovi zadrugari su nastavili da se svađaju i posle porodičnog sastanka. Naime, blogerki je zasmetalo što joj je Brendon rekao da se obuče, a da ne šeta po kući u mantilu.

Đoganijeva je tom prilikom rekla Brendonu kako ona može da bude obučena kako želi i da joj danas više odgovara tako da šeta.

- Ne obraćaj mi se! Da li si me razumeo? Provociraš me za stolom. Šta ti nije jasno? Ne možeš tako da se igraš sa mnom. Ja tebe nikada nisam ponižavala za stolom. Skloni se od mene. Biću bolje kada se skloniš od mene! Ja tebe ne gotivim - govorila je Luna.

- Ja tebe gotivim! Danas si nervozna, nisam znao da si loše! Ja sam to pričao za tvoje dobro. Nisam znao da joj je loše, pa sam joj rekao da se obuče - izjavio je Brendon.

Podsetimo, osim sa Brendonom, Luna se tokom sastanka posvađala sa Borom Santanom kome je rekla kako ju je veoma razočarao zbog toga što je pričao da je Đoganijeva bila u vezi sa Markom Miljkovićem. Takođe, Luna se svađala i sa Natašom Moskvom i Marijom Marinković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.