MOJE PUTOVANJE IZ SNOVA: Dunja Vujadinović - Kipar

Dunja Vujadinović, pevačica širokog spektra glasovnih igara. Od pratećih vokala, preko koncerata do reklama, kroz posao spoznaje želju da i sama snimim svoje pesme i otisne se u samostalnu karijeru, sa planom da kreira svoju publiku koja će joj biti najveća podrška na tom putu. Već nastaju nove pesme koje jedva čeka da prezentuje i raduje se reakcijama. Numera "Da mi je", za koju je snimila spot sa popularnim glumcem Lukom Racom kao zavodnikom, već nalazi svoje mesto kod slušalaca, a za naše čitaoce rešila je da predstavi svoju omiljenu destinaciju, Kipar.

SMEŠTAJ

- Uvek sam za hotelski smeštaj, s obzirom na tempo ovog posla, volim da se potpuno opustim, da na tih nekoliko dana isključim šporet, odmorim od kućnih poslova, pritom u hotelu su uvek na raspolaganju ljudi koji mogu da vas upute u sve što vas zanima u tom mestu ili na ostrvu. Bila sam u divnom hotelu na samoj Nisi plaži i dan danas se u mislima često vratim tamo.

HRANA

- Svaki dan sam menjala jelovnik, a u sećanju mi je ostala porcija lignje koja je zapravo sadržala samo jednu lignju od nekih 350 grama. Inače, ponuda je raznovrsna, najviše volim morske specijalitete kada boravim na moru.

PIĆE

- Pila sam uglavnom sok od šargarepe, ništa posebno lokalno.

AKTIVNOSTI

- Obilazak Trudos planina, ceo put do tamo i zanimljiva priča vodiča, kao na primer da na Kipru raste 7 vrsta pomorandže, a bio je i zanimljiv izlet brodom do turskog dela ostrva koji je zaista magičan, sa nestvarnim plažama i luksuznim hotelima.

NEXT TRIP

- Nadam se Njujorku, velika mi je želja da odem u taj grad koji nam je "opipljiv" samo u filmovima.

DREAM TRIP

- Japan i Kinu kao kolevke zdravog života, prvenstveno mislim na kuhinju.

Autor: Mario Badjuk
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još