SPREMNA ZA SPEKTAKL! Lepa Brena: Srećna sam što rođendan slavim sa publikom! (VIDEO)

Lepa Brena će večeras i sutra spektakularnim koncertima u Štark Areni u Beogradu proslaviti svoj 58. rođendan i ujedno 35 godina karijere.

Ona će pred punom Arenom izvesti svoje legendarne hitove, ali i numere novijeg datuma koje njena verna publika podjednako voli.

Pred izlazak na binu, najveća regionalna muzička zvezda današnjice, obratila se prisutnim medijima u Areni.

- Kada imate godina koliko ja, rođendani postaju dosadni. Više volim da slavim tuđe rođendane, jer tada nisam u centru pažnje. Ipak, red je da ovakav jubilej obeležim sa publikom. Pošto sam ja dvojna ličnost - jedno je Lepa Brena, drugo Fahreta, mama, ćerka, sestra i sve ostalo, mislim da bi bio red da obeležim ovakav jubilej. Srećna sam što se ljudima dopao moj dokumentarni film, drago mi je što sam uspela u izboru pesama i napravila album koji je drugačiji od prethodnog. Mislim da je ovo pravi način da proslavim rođendan - sa svojom publikom i sa vama. Da nije mene ne bi bilo sigurno Lepe Brene, a da nije vas koji sve ovo objavljujete sa svim vašim dobrim i lošim komentarima - ne bih trajala svih ovih trista godina - rekla je, između ostalog, Lepa Brena.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Nadlanu.com

Pogledajte još