VANREDNO IZBACIVANJE IZNENADILO UČESNIKE: Katarina Ristić napustila rijaliti i odala najveće tajne zadrugara (VIDEO)

Tokom večeri rijaliti "Zadrugu" je posle tri nedelje napustila novinarka Katarina Ristić koja je u Belu kuću ušla kako bi raščistila svoj odnos sa Tomislavom Panićem koji je tvrdio da mu je ona devojka, iako je to Ristićeva negirala.

U studiju u Šimanovcima su je dočekali novinari i voditeljka Dušica Jakoviljević, a ona je sa njima podelila svoja iskustva tokom boravka u Beloj kući. Prvo što je prokomentarisala jesu ljubavni parovi Aleksandra Subotić i David Dragojević, ali i odnos Nataše Moskve i Lazara Jeremića.

- Mogu da kažem da su Aleksandra i David stvarno zaljubljeni. Oni se zaista vole, ali je ona dominantnija. Jako je nesigurna u njega, dok David priča kako doživljava velike stresove i kako ništa ne dobija od nje zauzvrat - započela je Keti.

- Nataša ni sa kim u kući nije imala ovakav odnos. Mene je zaista zavolela jer sam iskrena, videla je to neko poverenje. Neke stvari koje neću da radim, ja nisam radila i ona je to cenila - rekla je Keti, a onda je prokomentarisala odnos Moskve i Lazara Jeremića.

- Lazar je predobar momak, prozivaju ga da je papučar. On nije Natašin tip muškarca sa kojim bi stupila u strasne odnose. Ona njega gotivi, voli ga kao osobu. Nije spremna da ide korak dalje, Lazaru prija da bude u takvoj priči kakva god da je. Nataša je tanka sa živcima, ali videćemo šta će biti, kada sam ja otišla, on joj samo ostaje - kaže Ristićeva.

Ono što je bilo neizostavno jeste Katarinin odnos sa Tomom, a čini se da je Keti i te kako promenila mišljenje od onog koje je imala na samom ulasku u "Zadrugu".

- Ne da ne osećam nešto prema njemu. Zgrožena sam njegovim ponašanjem. Ja sam rekla da ću biti u okej odnosima. To što on ima emociju posle dva dana u "Zadruzi", to je druga priča. Žao mi je što ga je rijaliti pojeo - objasnila je Ristićeva.

Katarina je prvo po izlasku iz Bele kuće dobila telefona o kome je kako kaže svakog dana pričala.

- Ja sam sanjala telefon. Telefon mi je iskreno falio više nego majka - rekla je Keti kroz šalu.
Keti je prokomentarisala i šta misli o pevačici Olji Bajrami na koju je bila ogorčena zbog provokacija koje joj je uputila dok ona nije bila deo ovog rijaliti programa.

- Što se tiče njenog talenta, ja nisam sujetna, ona je vrhunska pevačica, ali svojim stavovima i ponašanjem, može da ugrozi svoju karijeru - objasnila je Keti.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još