ŽESTOKA RASPRAVA: Nataša Moskva napala Lazara nakon što je zadrugarima pričao o njihovoj intimi (VIDEO)

Nataša Moskva i Lazar Jeremić pre dva dana okončali su svoju ljubavnu romansu, ali su priznali jedno drugom da se emocije još uvek nisu ugasile. Posle veze su ostali u korektnim odnosima, a tokom večeri su ušli u žestoku raspravu jer je do Moskve došla informacija da se Lazar hvali kako je imao seks sa njom.

- Šta ćeš pričati o našem seksu? To se napolju videlo. Šta ti imaš da pričaš o tome, to je jako ružno? Marijana je rekla da si čitavu noć o tome pričao. Ti si bio inicijator toga. Ti si pričao svima, navodno si priznao svima. Zašto si pričao svima? - bila je razočarana Moskva u svog bivšeg dečka.

- Ja nisam rekao da smo imali seks, rekao sam da smo vodili ljubav, mazili, pazili, razmenjivali nežnosti, to je sve. Ja sam komentarisao to, na koji način. Kad oni meni kažu da smo se ti i ja, ja kažem: "Jesmo sto puta". Da kažem da nismo, oni bi pakovali neke druge priče. Meni seks i vođenje ljubavi nisu isto. Podrazumeva se da smo imali odnos, ali ja to nisam direktno rekao - pravdao se Lazar.

Jeremić je pokazao malu dozu ljubomore zbog toga što je Bora Santana izabrao njegovu bivšu devojku za omiljenu osobu, a ona je prethodnu noć provela sa njim u krevetu u Hotelu "Zadruga".

- Tebe svi pipkaju, štipkaju. Tebe je Bora nekoliko puta dodirnuo po zadnjici. Dovoljno je to što on radi, meni je sve jasno - primetio je Jera.

- Nije me po guzi dirao nikad. On mene samo zagrli. Ti si ljubomoran na Boru, on je meni šest godina drug. Ti si bolesnik. On mene nikada nije uhvatio. Nisam ja ovde ku*vetina. Mene nikad ne možeš nikad napraviti ljubomornom i da se po*ebeš sa pola kuće. Što se tiče emocija, naravno da postoje, ne mogu nestati za dva dana - priznala je Moskva.

- Ti namerno grliš ljude, Nemanju, Miću, Marka Miljkovića i onda meni pričaš kako ja grlim Matoru - prekoreo je Lazar Natašu.

Njih dvoje su završili svoj razgovor tako što su obećali jedno drugom da će uvek biti jedno drugom podrška i priteći uvek u pomoć, ali ništa više od toga.

Na snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.