fbpx

KAKVO CRNO DETE - BILO BI NA MOJOJ GRBAČI: Aleksandra Subotić burno reagovala na odluku oca da ima dete sa Mininom majkom! (VIDEO)

Aleksandra Subotić ne podržava odluku svog oca Karađorđa da ima dete sa Ivanom Vrbaški, Mininom majkom.

Zadrugarima je pušten video snimak na kojem Subotićeva priča kako bi, u slučaju da njen otac zaista dobije dete, Aleksandra bila ta koja bi morala da ga izdržava.

- Ja podržavam vezu, ali ne i trudnoću. Rano je za to, oni su stariji, zreli ljudi. Poznajem svog oca i znam u kakvoj je situaciji posle tragedija koje su nas zadesile. Ako se desilo dete to je božja volja. Ljudi trebaju da se prvo dobro upoznaju. Ja da sam tako uradila ne bih propatila u životu, pričam iz ličnog iskustva. To je moj stav, ne znači da je ispravan, ali to je moje mišljenje. Mene je pogodila ova vest, nije mi teško da moj tata ima devojku, ali ta polemika o trudnoći me je više pogodila. I ja imam malo dete i znam kako je teško podići ga, a moj tata nema stabilan posao - rekla je Aleksandra.

Mina Vrbaški rekla je da podržava majku, ako je srećna sa Karađorđem, ali priznaje da ju je vest o njihovoj ljubavi potresla.

- Ja sam već nekoliko dana u bedaku zbog toga, samo čekam taj poziv da se čujem s majkom i saznam šta je istina. Ako njih dvoje misle da je normalno da imaju dete i ako to žele ja ih podržavam jer ja svoju majku volim najviše na svetu i podržaću je šta god da odluči - dodala je Mina.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.