PONAŠAŠ SE KAO DA SAM UBIO ČOVEKA: Bane pokušao da se pomiri sa Zerinom, ona ne želi da mu pruži još jednu šansu  (VIDEO)

Veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka završila se pre nekoliko dana, a kap koja je prelila čašu bile sunjegove lažne suze koje je pravio od pljuvačke da bi izazvao Zerinino sažaljenje.

Čolak je obećao da će poštovati želju svoje bivše devojke da se udalje, ali nikako nije mogao da se pomiri sa raskidom, pa je ovog jutra prišao Zerini sa željom da još jednom porazgovaraju.

- Odjednom se ogromna ljubav pretvorila u "nemoj da me diraš po ruci". Ne zaj*bavaj. Posle svega, i šta su ti drugi momci radili... Ja jesam uradio lošu stvar, a ti mi ne daš da te diram po ruci kao da sam ubio čoveka. Zbog takve gluposti ne daš šest dana da te pipnem - bio je ljut Bane.

- Ja mislim da se ja ponašam odlično. Moje ponašanje je ogledalo tvog ponašanja. Mi nismo u vezi, nikada nećemo biti kao što smo bili - bila je oštra Zerina.

- Zaj*bi Zerina, meni ovo ne treba više. Kod mene nema sredine, ne verujem u muško-ženska prijateljstva. Ne mogu da ti budem drug, ako osećam nešto prema tebi - rekao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još