TI SI OBIČNA STRIPTIZETA: Brendon i Dorotea se žestoko posvađali, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Rat između Branislava Radonića Brendona i Dorotee Jovanović i dalje bukti u Beloj kući, a on je nekoliko puta istakao da je ona najprljavija devojka u kući, te da zbog toga ne želi da se druži sa njom.

Međutim, Brendon je posle kraće rasprave odlučio da joj saspe sve u lice, pa je surovim rečima otkrio šta zna o njoj. Dorotea je toliko bila uzrujana zbog ovih reči da je potpuno izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem.

- Družiš se sa sumnjivim ljudima, rizična si. Ti si jedna striptizeta, znam šta su ti ljudi radili, matorci neki. Pretiš mi sa đilkošima koji te izvedu sa splava i pi*aju po tebi, pa te izbace iz auta. Ej, Siniša koji ima 45 godina, ti ćeš ići na policijsko ispitivanje. Ti misliš da su oni neke face i velilične - rekao je Brendon.

- Ja sam tebi rekla da ćeš videti ko sam ja, a ne ko je neko drugi... - rekla je Dorotea.

- Ja znam šta si ti indirektno htela da mi kažeš. Samo sam hteo da ti stavim do znanja da znam ko si i šta radiš napolju. Igraj se sa tebi ravnima, sa mnom ne možeš. Mene ne možeš da isprovociraš, ja sam purpurno biće. A ti, završićeš u zatvoru kako i dolikuje. Znam ko si i sa kim se družiš i znam da te boli što ti ovo govorim. Imaš snimke i gole fotke - nastavio je Brendon.

Jovanovićeva je, između ostalog, pokušavala da ga zagrli posle ovih brutalnih reči, ali ju je Brendon odgurnuo i nastavio da joj govori sve ono što ona nimalo nije želela da čuje.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.