Ponedeljak, 19. jul 2010.

BEOGRAD, 19. jula 2010. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju poseti Srbiji hrvatskog predsednika Ive Josipovića, kao i raznim privrednim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

ALO - List se i danas na naslovnoj strani bavi sukobom nekadašnjih bliskih saradnika - vlasnika kompanije Delta Holding Miroslava Miškovića i bivše potpredsednice Delte Milke Forcan, pod naslovom "Milka uzvraća tužbom Mišku".

BLIC - "Zatvorske kamere snimile ubicu nedužne devojke", naslov je teksta o potrazi za osumnjičenim za zločin u Ćupriji. "Bez pasoša u Hrvatsku", uz fotografiju list najavljuje tekst o poseti Josipovića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Pola plate za kredite", o dugovanjima građana Srbije. O izveštaju međunarodne agencije koja je obavila nadzor u Institutu za onkologiju Vojvodine "Stotine nepravilno zračenih". O poseti predsednika Hrvatske Ive Josipovića: "Sukobi su prošlost".

DANAS - "Zajedno ka EU", najveći je naslov, posvećen poseti hrvatskog predsednika. "Ubijali, tukli i terali da pevaju četničke pesme", vest je o sadržaju optužnice za ratne zločine u Belom Manastiru protiv pripadnika Jedinice za posebne namene.

KURIR - O sukobu Miroslava Miškovića i Milke Forcan oko imovine Delta Holdinga: "Milka i sestra pokazale zube!".

POLITIKA - "Zajedno na putu ka EU", naslov je posvećen Josipovićevoj poseti. "Francuzi će graditi beogradski metro", list saznaje detalje o izgradnji podzemne železnice.

PREŠ - O poseti hrvatskog predsednika Ive Josipovića Beogradu "Josipovića čuva 1.500 policajaca". List deo prostora na naslovnoj strani posvećuje današnjim razgovorima lidera naprednjaka Tomislava Nikolića sa zvaničnicima Evropske unije o tome šta Srbija treba da uradi da bi bila primljena u članstvo, u tekstu "Tražim jasan odgovor od EU".

Pogledajte još