PORUČILA NAKON POVRATKA U REALNOST! Marija Kulić: Miljana nije budala, ona će njega žednog preko vode prevesti

Majka Miljane Kulić, Marija zbog porodičnih problema napustila je Zadrugu, a sada je otkrila kakvu situaciju je zatekla kada je stigla kući i šta misli o dečku svoje ćerke Miljane, Lazaru Čoliću Zoli.

Mariji je bilo teško što napušta Zadrugu, a ćerka Miljana ju je sa suzama ispratila, tužna što se rastaje od majke.

- Verujte mi da ne znam, kad bih mogla da budem na oba mesta, ja bih to uradila, ne znam kome sam potrebnija. Ali, sada trenutno, mislim da sam potrebnija deci kod kuće. Miljana sada ima zanimaciju sa onim dečkom, Klara čuva malenog. Ovde sam neophodnija, tamo Klara savršeno čuva Željka, imam poverenja u nju - rekla je Marija, a onda otkrila kakvo stanje je zatekla kada se vratila kući.

- Pa iskreno, nije baš onako čisto kao kad sam ja kod kuće. Siniša je radio, deca su završavala svoje obaveze, ja ću sad da se odmorim, pa od sutra generalka. Moram ovoj maloj da pomognem, popustila je malo u školi, hemija joj slabo ide - ispričala je Marija.

Ima onih koji su se obradovali njenom odlask, a među njima je Miljanin dečko Lazar Čolić Zola.

- Miljana nije budala i nije glupa, ona će njega žednog preko vode da prevede. Ona može samo da se pravi u početku naivna, inače, videćete... To što ja nisam tamo ništa neće promeniti, ali neka ih, za sada. Neće napraviti grešku i neće raditi ono što je radila, zato što ima dete, neće da ga obruka. Tako je meni rekla, e sad, videćemo šta će da bude dalje. Rekla mi je da neće da se Željku smeju i da gledaju klipove i da ne brinem. Ako se nešto više desi, to će biti kada izađu. U svakom slučaju, ne bih je podržala da to uradi - rekla je Marija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.