DETE PLAČE, A ON SE SMEJE: Anabela nikada nije oprostila Marku Miljkoviću što je ostavio Lunu u finalnoj noći "Zadruge 2" (VIDEO)

Anabela Atijas pričala je ovog popodneva sa Markom Đedovićem, a tom prilikom spomenuli su Marka Miljkovića i Gagija Đoganija. Tada je Anabela istakla da Miljkoviću nikada nije oprostila što je ostavio Lunu u finalnoj noći "Zadruge 2" kada je Đoganijeva i odnela pobedu.

- Ja osetim kada treba da odem, takva sam. Najviše bih volela da ih vidim sve na okupu. U prvu Zadrugu svi smo došli po nju (Lunu), posle Zadruge dva je bilo rasulo. Bio i Gagi, seo tamo s Markovom majkom. Dete plače, on (Gagi) se smeje. Luna ga pita: "Zašto si me ostavio na dan finala", Marko je gleda onako ponižavajući: "Luna neću da pričam, ostavi me". I posle sedam dana: "Nja, nja, nja", ma hajde molim te - rekla je Anabela.

- Zamisli da ja kažem: "Zahvaljujući Andreju Gagi je ovako danas lep, danas izgledamo kao porodica" i on to okrene. Kako to prevrne tako kako hoće? - rekla je Anabela u nastavku.

- Seljačka posla, iskompleksirano seljače - dodao je Marko.

- I napadne me na to. Znaš šta je on meni govorio: "Sram te bilo, ti mene hoćeš da poniziš kako ne znam da se obučem" - pričala je Anabela.

- Ne zna da priča, a kamoli da se obuče - rekao je Đedović.

- Ma nije to, nego što mi je svašta rekao - dodala je Anabela.

- A to zna da potrefi, kad treba da vređa, sve zna - dodao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još