ŠTA DONOSI DUGA MESEČEVA NOĆ? Sutra poslednji, ali najjači pun Mesec ove godine

Sutra nas očekuje poslednji, ali i najjači pun Mesec ove godine, koji se još naziva i Duga mesečeva noć ili Hrastov i Hladni mesec, zbog ledenih decembarskih dana. Ustaljeno je verovanje da će se ostvariti želja svakome ko je pomisli na taj dan.

Ovaj pun Mesec biće u Raku, u četrtom polju kuće i porodice, što znači da će emocije biti naglašene i da će akcenat biti na odnosu sa ljudima.

No, kako će Mesec biti i u aspketu sa Saturnom, stvari neće ići nimalo glatko, a veliki broj ljudi prisećaće se prošlosti i prebiraće po glavi različite uspomene, kako dobre, tako i loše. Savet je da obratite pažnju na ponašanje na različitim skupovima i proslavama, posebno na porodičnim - izbegavajte rasprave i trudite se da oterate negativne misli.

S obzirom da će Venera iz Škorpije praviti dobar aspekt s Neptunom, onda može biti i dobrih šansi da vaše negativne emocije transformišete u harmoniju i ljubav.

Ovo je zapravo i period kada možete očekivati uzbudljive susrete lične prirode i interesantne događaje, a bićete otvoreniji nego inače i spremni za promene. Ovaj pun Mesec donosi niz promena u vašoj rutini i savetuje se da maksimalno iskoristite sve mogućnosti koje vam stoje na putu.

Možete da očekujete i da ćete dobiti ključeve za rešenje problema koje dugo vučete za sobom, a ovo je dobar period i za sklapanje poznanstava i prijateljstava.

Izvor: Žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.