Za utorak, 27. jul 2010.

BEOGRAD, 27. jula 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje su posvetili vanrednoj sednici Skupštine Srbije o mišljenju Međunarodnog suda pravde (MSP) o Kosovu.

BLIC – O vanrednoj sednici Skupštine Srbije o mišljenju MSP u tekstu “Samo DŠ i LDP protiv rezolucije”. O Bogoljubu Kariću pod naslovom “Karić kupio azil u Rusiji”.

VEČERNJE NOVOSTI – O vanrednoj sednici Skupštine Srbije o mišljenju MSP u tekstu “I Kosovo i Evropa”. O stavu Saveta ministara EU o odluci MSP-a pod naslovom “Poziv na dijalog”.

DANAS – O vanrednoj sednici Skupštine Srbije o mišljenju MSP u tekstu “Pred priznanjem Kosova 55 država”. O srpskoj privredi pod naslovom “Gubici privrede veći za 120 odsto”, a o situaciji u medijima u tekstu “Bez skorog pomaka na medijskoj sceni”.

POLITIKA – O vanrednoj sednici Skupštine Srbije o mišljenju MSP u tekstu “Borba za Kosovo ne sme nas voditi u izolaciju”. O stavu Saveta ministara EU o mišljenju MSP-a pod naslovom “EU bez jedinstvenog stava o Kosovu”. O nestabilnom kursu dinara u tekstu “Kako odbraniti kućni budžet od kursnih razlika”.

PREŠ – List otkriva “Jelašić ide za guvernera u Mađarsku?!” Na vanrednoj sednici Skupštine Srbije o mišljenju MSP, ministar unutrašnjih poslova Ivica “Dačić: SAD i EU, kažite šta hoćete od Srbije?”

gor/dar

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.