SVI SU SE ODUŠEVILI OSIM KULIĆEVE: Marija zgrožena Miljaninim i Zolinim performansom na Zadrugoviziji (VIDEO)

Verenici, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su zajedno sa Marijom Kulić želeli da naprave pravi spektakl na "Zadrugoviziji 2", pa su tako došli na ideju da se predstave pesmom Ksenije Pajčin "Dečko mi je umoran".

Oni su dali sve od sebe da oduševe publiku i žiri, a bilo je evidentno da su i postigli ono što su zamislili. Publika je sve vreme aplaudirala, a dobili su i bezbroj komentara na njihov račun. Miljana se na sceni pojavila polugola, a svojim plesačkim umećem oduševila je sve u studiju. Kulićeva se nije libila, pa je pokazala šta ume, iako joj je na sceni bila prisutna majka.

- Večeras se desilo čudo. Miljana je bukvalno bila u tonalitetu, što je novost. Popravila si svoje pevanje, što je veliki napredak za tebe. Velika pohvala za mamu koja je bila najprirodnija bila - rekao je Marko Kon.

- Meni si bila super i onako, od tebe se to i očekuje i ovog puta si me oduševila. Marija moram da te pohvalim, mnogo si lepa žena - rekla je Sandra Afrika.

- Miljana ti si toliko zgodna i toliko lepa, svaka ti čast, pritom ti si se relativno skoro porodila. Zola nisi izdominirao, pored ovakve dve dame, nisi mogao da dominiraš - izjavila je Milena Ćeranić.

- Marija, majka hrabrost. Ne mora sve da bude smešno i zabavno. Vaš nastup nisam ni gledala, meni je bilo dosadno. Možeš ti i bolje to, seti se svog nastupa sa pesmom Brazil - bila je kratka Viktorija.

- Ja sam uživala večeras, izgledaš savršeno. Jako dobar performans. Vi ste dešavanja iz Zadruge preneli na scenu. Miljana, ja ti želim svu sreću sa Zolom - završila je Katarina Živković.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.