Maneken Zimonjić

 Specijalni gost na reviji poznate italijanske modne marke “Pal Zileri” bio je teniser Nenad Zimonjić koji je pistom prodefilovao kao pravi maneken. Ovacije i aplauzi nisu izostali, kao i skriveni pogledi Nenadove verenice, Mine Knežević, bivše manekenke, a sada vlasnice modne agencije "Tatoo". 

- Imao sam malu tremu na početku, ali je sve ispalo ok, jer sam se maksimalno trudio da na pisti izgledam kao i svi ostali manekeni. Dobro sam se osećao kao maneken, ali i u odelu, koje nosim isključivo na prijemima i svečanijim manifestacijama – rekao nam je Zimonjić.

Veruje da ne postoji osoba koja nije gledala meč Đoković-Federer, a Noleta smatra našim najvećim kvalitetom, koji će uskoro biti broj jedan. Za njega je pravo zadovoljstvo što je tenis konačno postao toliko popularan. Raduje se predstojećem Dejvis kupu i prepunoj beogradskoj Areni. 

Revija "Pal Zileri" ustanovljena je i kao nezvanična premijera svake modne sezone u našoj zemlji. Predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća jedne od vodećih svetskih robnih marki za mušku modu. 

Kolekcija  za jesen/zimu 07/08 predstavljena je kroz jasne i precizne poruke: čiste forme, jasan dizajn i rafinirane boje. Sastoji se od linija – "Pal Zileri", "Pal Zileri Concept" i "Pal Zileri Lab". 

Odela s prslukom, džemperi na raskopčavanje ili  s polo-kragnama praćeni su košuljama koje podsećaju na šarm dvadesetih godina prošlog veka, posebno ističući bele kragne i manžetne. Kravate sa šarama, kaiševi od lakovane kože koji se obavijaju oko elegantnih odela savršene geometrije, sa sitnim prugama. Kratke "Beatles" čizmice od sjajne kože još više ističu pantalone sasvim uskih nogavica. 

Revija  i  modeli oduševili su prisutne. Među poznatim javnim ličnostima u prvom redu bila je i bivša mis Jugoslavije, Dajana Tripunović, s novom frizurom a la Merlin Monro. Za naš portal je izjavila: "Ja volim klasiku i jednostavnost, a kvalitet mi je najbitniji. Godinama uživam u modelima "Prade", i sa zadovoljstvom nosim njihove modele. Obožavam mušku modu, a najviše kupujem bratu i sinu". Dajana trenutno priprema svoj novi CD koji bi trebalo da se pojavi na proleće. Trenutno je preokupirana svojim sinom i u tome baš uživa, a i vidi se po savršenoj liniji koju ima. 

U prvom redu zapazili smo Predraga Danilovića, Radmilu Hrustanović, Luisa sa suprugom,  Dragana Šutanovca sa suprugom, Snežanu Dakić, Dušku Jovanić……

Mnoge poznate ličnosti širom sveta predstavljaju klijente i promotere firme "Pal Zileri". Između ostalih, izdvojićemo Romana Prodija, Silvija Berluskonija, Pipa Baudija, Toto Kotunja, Franka Nera, Olivera Birofa, Lotara Mateusa, Roberta Bađa, Fabija Kapela, Dejana Savićevića . . . 

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.