PUNO KOŠTA: Kija traži milion evra za ulazak u "Zadrugu 2"!

Kristina Kockar gostovala je u emisiji "Jutro sa Deom i Sarapom", gde je najavila humanitarni koncert koji će se u Domu omladine održati 7. februara i na kojem će učestovati sa Leontinom Vukomanović i takmičarima "Pinkovih zvezdica".

Nakon humane teme Kija je progovorila i o onome što mnoge zanima, a to je njeno eventualno učešće u "Zadruzi 2".

- Nije tačno! Ne ulazim u "Zadrugu". To je sigurno - rekla je Kristina.

- Nemoj da demantuješ sebe oko zajubljenosti i "Zadruge" - rekao joj je voditelj Sarapa, a onda Kija otkrila koliki honorar bi želela za ponovni ulazak u rijaliti.

- Za "Zadrugu" sam rekla milion evra, zato što želim nakon toga da otputujem na Karibe, da se sklonim, i da se zaljubim - rekla je Kristina smejući se.

Kija je priznala da nije ispratila ulazak Stanije u "Zadrugu", a nakon što je rekla šta mislio o Dobrojevićevoj, rekla je koga bi podržala od učesnika u rijalitiju.

- Nemam ništa protiv nje, nju ne znam lično. tada sam je videla. Ona je stvarno preslatka devojka. Mač sa dve oštrice je podržati bilo koga. To je neki prostor gde ste zatvoreni, gde morate da se borite za sebe. Zanjimljivo je gledati, a da nekog podržiš... Teško je , ali ne bih nju nešto podržala. Tu ima dosta ljudi koje znam i koje bih pre podržala, kao Lepi Mića - navela je Kija.

- Kako tvoja prijateljica Luna? - pitao je Sarapa.

- Ne bih komentarisala to - kratko je rekla Kija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Promo

Pogledajte još