BLOGDANOVO MOTIVACIONO PREDAVANJE U UŠĆU: Biće nam bolje kad budemo bolji

Bogdan Stevanović, poznatiji kao Blogdan, održaće motivaciono predavanje, 13. februara u 20 časova u Beogradu u UŠĆE Shopping Centeru, kada će govoriti na temu „Biće nam bolje, kad budemo bolji“. Ovo će biti 16. po redu predavanje u okviru projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, koje organizuju UŠĆE Shopping Centeri Centar za lični razvoj „Lepo mi je“ već treću godinu za redom.

Blogdana publika poznaje po pričama ispričanim veštim jezikom, oštrim umom i sa puno ljubavi. Za sve zainteresovane ovo će bitilepa prilika i da čuje delove njegovog puta, koji su više nego inspirativni i motivišući. Između sputanosti, zbunjenosti do maksimalnog izražavanja svoje suštine, Bogdan je spoznao koliko je važno biti svoj, izraziti sebe na pravi način, ne pristajati na kompromise i preuzeti odgovornost za svoje odluke.

- Već smo zagazili u novu godinu i odmorili se od prazničkog slavlja, te će nam dobro doći da razgovaramo na temu – kada će nam biti bolje. Blogdan zna da će to biti onda kada i sami budemo bolji. Zato mi je drago da baš on govori na ovu temu, a publika će sigurno sa predavanja izaći ispunjena zadovoljstvom i novim idejama. Posebno mi je drago da će Bogdan svoje predavanje u ovom projektu održati u vreme kada izglazi i njegova druga knjiga „Sa druge strane obloga“, koju smo svi jedva čekali - ističe Milica Stojiljković, autor projekta i osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“.

Blogdanov lik i delo vole svi koji iskreno šire ljubav, neguju životne vrednosti i humanost, jer je sve to deo njegovog života i uspeha koji je samostalno postigao.

- Došli smo do treće godine realizacije projekta „Lepo mi je, jer tako želim“ i 16. predavanja. Zadovoljstvo je biti okružen najsjajnijim ljudima koje Srbija ima. I ponosni smo na to što baš UŠĆE Shopping Center može biti domaćin našim divnim predavačima, ali i vernoj publici koja, pored drugih sadržaja, traži i svoju inspiraciju i motivaciju u pričama najboljih - naglašava Nevena Martinović, PR UŠĆE Shopping Centera i dodaje da svi zainteresovani karte za predavanje mogu kupiti na blagajni bioskopa u UŠĆU, po ceni od 500 dinara.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još