DRAGANA JE LEPA I ONA JE MOJ TIP DEVOJKE: Nenad Aleksić Ša priznao da bi bio sa modelsicom da nije oženjen!

Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša gostovali su zajedno u emisiji, gde su priznali sve o svom odnosu u rijalitiju.

- Sasvim je opuštena priča, kao drugari smo pravi, malo smo se bili zaneli. Ovako je to glupost, a u rijalitiju haos. Imam neko iskustvo, ali pogreši čovek. Užasno mi je danima od kako je moja žena ušla. Ako mi skrene pažnju na nešto, normalno da ću nju da slušam - rekao je on.

- Ja nisam mala, znam šta radim, on zna da sam ja koketa i da volim da se zezam. To je shodno mojim godinama i on to razume, nema šta da mi zameri. Možda je našao neku u međuvremenu, otkud znam. Imali smo razne krize, a svakako nam predstoji jedan razgovor. Teško mi je što ne znam gde izlazi i šta radi - izjavila je Dragana.

Ša je priznao da li bi svojoj ženi Ivani oprostio da se ponašala kao on.

- Ja bih na keca oprostio svojoj ženi, jer se ništa nije desilo. Nema šta da se oprašta. Ne mogu da lažem da bi mi bilo svejedno. Ovo je rijaliti, neke stvari su dozvoljene, ali ne prelazak granice. Dragana je lepa devojka i nema šta, moj je tip. Da nemam ženu, ne bi imao seks sa jednom ženom, najiskrenije. Sigurno se ne bih zaljubio, ali bih se zezao kao što rade mnogi mladi momci - rekao je Ša.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još