VODITELJKA U OPERACIONOJ SALI: Deu Đurđević autobus pokosio nasred ulice

Mlada TV voditeljka Dea Đurđević teško je povređena pošto ju je autobus GSP pokosio na trotoaru, na mestu jutrošnje teške saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 6 sati ispred beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Prema jutrošnjim prvim informacijama, autobus je Dei otkinuo ruku i lekari se bore da je spasu. Podsetimo, nju je udario jedan od autobusa GSP koji su se zakucali u automobile, učesnike prethodnog sudara među kojima je kao vozač bila i Dea.

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila Dea, koja je bila za volanom, izašla je iz kola da sa drugim vozačem proveri i utvrdi štetu. Utom je naišao GSP autobus koji je naleteo na voditeljku, udario je dok je stajala na trotoaru.

Prema najnovijim informacijama od 11 časova, voditeljka je odmah posle nesreće zbrinuta na VMA i već se nalazi u operacionoj sali na zahvatu koji će trajati sledećih 5-6 sati a u kojem će najbolji hirurzi te ustanove učiniti sve da joj saniraju povrede i spasu ruku. U međuvremenu na VMA je u pomoć kolegama stigao i dr Bumbaširević.

Dea nije u životnoj opasnosti, na VMA je jutros dovezena u svesnom stanju i komunicirala je sa lekarima. Srećom, nema unutrašnjeg krvarenja, niti povreda unutrašnjih organa. Sve vreme - od momenta nesreće do prijema na VMA, voditeljka je i pored izuzetno teških povreda ostala u svesnom stanju, čak i dok je pored svog automobila čekala dolazak hitne pomoći.

U toj medicinskoj ustanovi podršku joj pružaju majka, verenik Mladen Mijatović, brojne kolege...

Izvor: Kurir.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.