KULIĆEVA U SUZAMA: Miljana i Zola sve bliži raskidu?! (VIDEO)

Milan Milošević danas stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Nakon što su raskinuli veridbu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola dobili su jedno veoma zanimljivo pitanje od strane publike. Gledaoce je zanimalo da li su oni uspeli da prevaziđu probleme u svom odnosu.

- Ne! Pokušavala sam... Videla sam da ne ide, da hiljadu puta pitam nekog da li me voli, da li je zaljubljen u mene... Poslušala sam svoje srce. Bila sam povređena, nije mi do ljubavi, mlada sam i lepa, hoću da poradim na sebi - izjavila je Miljana.

- Evo, ona kaže: "Ne", ja ću podržati njen izbor! Ja sam njoj rekao da ovo nije razlog zbog kog treba da prestanemo našu priču. Samo treba da korigujemo neka naša ponašanja i stojim iza toga - rekao je Zola.

Dok je Zola davao odgovor, Miljana se rastužila i počela da plače, ali nije želela ništa da komentariše. Ostali njeni cimeri izjavili su da se njih dvoje vole i da svi navijaju da se pomire.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.