fbpx

MARKO POKUŠAO DA RAZGOVARA SA LUNOM, BLOGERKA ODBRUSILA: Pusti me, hoću da iskuliram! (VIDEO)

Nakon specijalnog izdanja emisije ,"Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević napustio je Belu kuću u sred rasprave Lune Đogani i Miljane Kulić.

Luna se sklonila u spavaću sobu, a za njom je krenuo i njen dečko, Marko Miljković, koji je bio razlog rasprave sa Kulićevom. Pokušavajući da joj se opravda, zbog navoda da je imao emocije prema Dragani Mitar, Đoganijeva nije htela da ga sluša, već ga je na početku njegovog izlaganja prekinula i rekla mu šta je imala.

- Da li sam ti nekad branila? Ona je sama ovim pokazala, ali tebi je trebalo mnogo vremena za to! Prvo je trebalo mene da isponižavaš, da bi shvatio. Osećam se jako tužno. Ti si joj dao vetar u leđa, pa mi se ismejala u lice, kako smo mi fejk, kako sam kurv*tina - vikala je Luna.

-Ja sam sve to lepo držao od kontrolom. Svi znamo koji je plan cele te priče i nećemo više da pričamo o tome- pokušavao je Marko da je smiri.

Luna je potom odbrusila Marku da želi da "iskulira" malo od svega, a on je pomislio da neće da bude pored njega, te se samo povređeno nasmejao.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.