fbpx

ON ME JE SANJAO DOK JE BIO SA NJOM: Ana Korać i David Dragojević izneli detalje svoje veze

Voditeljka Sanja Marinković je povodom Dana zaljubljenih u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila zaljubljene parove, a među njima i novopečeni rijaliti par, Anu Korać i Davida Dragojevića. Njih dvoje govorili su o svojoj ljubavi, a zadrugarka je istakla da je Dragojević o njoj sanjao i dok je bio u vezi sa svojom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić.

- On me je sanjao još dok je bio sa njom, evo ja ću vam reći sve. Nije sve to bilo sjajno i bajno, ta njihova veza. Ja sam se njemu svidela i dok je on bio sa Aleksandrom definitivno. Rekao je da je voleo da budemo zajedno, da putujemo - rekla je Ana.

David se sa ovom kontatacijom svoje drage složio i dodao da je upravo Ana bila ta koja ga je u "Zadruzi" činila srećnim i nasmejanim, a na pitanje voditeljke da li bi nešto promenio od kako je u rijalitiju, on je odgovorio odrično.

- Ana mi je bila simpatična i slatka, nikada nisam zamišljao sebe da ću biti sa Anom i da ćemo otići ovako daleko, ali bila mi je uvek simpatična. Aleksandra je to osetila. Uvek kada sam tužan i prođem pored Ane, nasmejem se. Ništa ne bih promenio od početka "Zadruge", da nešto menjam ne bi bilo ovako lepo kao sada - ispričao je David, a nema sumnje da će Aleksandra burno reagovati zbog ovoga.

Izvor: Blic
Foto:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.