fbpx

NASRNULA NOŽEM NA BRANISLAVA RADONIĆA BRENDONA: Miljana Kulić pobegla iz Zadruge! (VIDEO)

Sinoć je u "Zadruzi" došlo do skandala, kada je Miljana Kulić doživela blaži nervni slom, i pobegla iz rijalitija. Ona je svim silama pokušala da probije vrata, u čemu joj je kasnije pomogao i Lazar Čolić Zola. Navodno, nije više mogla da izdrži pritisak u rijalitiju.

- Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam, vidim u svom ponašanju da nisam u redu. Otvori mi ovo da izađem - plakala je Miljana.

- Ne možeš sa tim otvoriti, čekaj sa nečim drugim - pokušao je da pomogne Zola.

- Niko ne može da me zadrži ovde - urlala je Kulićeva.

- Treba naći nešto metalno - Zola ju je savetovao, a onda su zajedno našli nož.

- Je l' hoćeš i ti da izađeš? Nije mi psihički dobro. Hoću da izađem, ti ne moraš, ali ja izlazim... Svi su ovde ludaci, postala sam luda, ne mogu ni svoje dete da čuvam - vikala je Miljana, tražeći način da izađe.

- A gde ćete otići - smejao se Branislav Radonić Brendon.

- Beži tamo, udariću te, pa ću biti diskvalifikovana, sad ću da te razbijem. Nekog ću ovde da iskasapim, pa ću da izađem - nasrnula je Miljana nožem, koji joj je Zola oteo.

U tom trenutku došlo je obezbeđenje koje je pokušalo da umiri Kulićevu, ali bezuspešno. Ona je u tom trenutku otišla da kaže majci Mariji Kulić kako odlazi, i da čuva dete, a zatim u rajskom vrtu iskopala novi prolaz.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.