ZADRUGARI U ŠOKU: Stanija Dobrojević otkrila veliku tajnu Ljube Pantović!

Ljuba Pantović je danas u Zadruzi tvrdila kako je Stanija Dobrojević od sebe pravila žrtvu kada ju je Vladimir Tomović jače uhvatio za ruku, a da je opravdavala udarac koji je naneo Aleksandri.

Stanija je u Zadruzi rekla da ukućani nisu ni videli taj udarac, već samo Aleksandrino provociranje, a da se ona izvinjava Aleksandrinim roditeljima u njegovo ime, ali je dodala da ne opravdava, te da bi uvek stala uz njega jer su bili zajedno.

Ljuba je burno reagovala na ovo, a Stanija je zatim otkrila jednu tajnu.

- U spoljnom svetu, pre ulaska Ljube, ona je kao majka Aleksandre Subotić, koja jeste bila udarena od strane Vladimira, kontaktirala Vladimira preko jedne osobe i rekla da se to zataška, zaboravi, da treba u rijalitiju da budu dobri. Tako da, pozdrav za Vladimira, ovo mi je on rekao. Tako ti mnogo voliš svoju ćerku i mnogo inače osuđuješ Vladimira zbog toga. Ti ne da si folirant, to ženo nije foliranje, ti si monstrum majka. Kraj i tačka - rekla je Stanija, dok su zadrugari bili u šoku.

- Ja sa go*nima ne pričam, pogotovo ne sa govnima koje su udarile moje dete - uzvratila je Ljuba.

- A sad je go*no, a što si ga kontaktirala da budete dobri u rijalitiju - nastavila je Stanija.

- Ti si kontaktirala mene i zamolila me da te ne napadam, jer si folirant - otkrila je Ljuba.

U sve ovo se umešao i Karađorđe Subotić koji je takođe napao Ljubu, rekavši da ona voli samo sebe, a svađa je ovog puta potrajala.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.