SVE JE TO IZREŽIRANA PRIČA: Vladimir Tomović žestoko opleo po Ani Ćurčić, Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću

Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović prokomentarisao je trenutna dešavanja u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" i tom prilikom žestoko opleo po Zvezdanu Slavniću, ali i Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić.

- Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže "Izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz", ja razmišljam ti si čoveče ušao sa integritetom robijaša, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš "Imam kodekse", kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, "Ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula" - rekao je Tomović i dodao:

- Ova njegova bivša žena mi je toliko antipatična, ja sam prve noći bratu rekao da mi je toliko antipatična i sada se ispostavlja da je to izrežirana neka priča.

Vladimir nije imao lepe reči ni za Anđelu:

- Isto kao i svaka žena koja je bila preljubnica, isto kao što sam komentarisao Taru, tako komentarišem i Anđelu, ali njena krivica je 1 posto, a 99 posto Zvezdanova, kao i Tarina i Lunina je 1 posto, a muškarci treba da vode računa. Anđela se zaljubila, mučenica, izgleda i da joj je kratka ta pamet i sve, ali ona njega oralno zadovoljava ispod jorgan planine i onda uzme i pljune i ode u emisiju, ne opere zube, ne istušira se posle seksa, mnogo je gore biti neuredan nego imati seks, ali ženo Božija, bar se sredi posle svega.

Izvor: Republika.rs
Foto: vladelije/Instagram

Pogledajte još