ČUVENA SVETSKA KAFETERIJA KONAČNO U BEOGRADU: Na proleće ćemo piti kafu u “Starbucksu”

Popularni američki lanac kafeterija “Starbucks” ove godine konačno dolazi i u Srbiju. Prvi u nizu objekata “Starbucksa”, koji posluje u 75 zemalja širom sveta, biće otvoren na proleće u centru Beograda u Tržnom centru Rajićeva.

Jelena Radulović, regionalni direktor retail sektora vodeće konsultantske kuće za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, koja je posredovala u pronalaženju prve Starbucks lokacije u Beogradu, kaže da sa dolaskom najveće svetske kompanije za prodaju specijalnih vrsta kafe, Beograd dobija mesto na mapi ključnih evropskih metropola, koje već godinama uživaju u ovom neodoljivom napitku.

- Brend kakav je “Starbucks” definivno će osvežiti naše tržište i ponosni smo što je baš CBS International doprineo njihovom ulasku u Srbiju. Šoping centar Rajićeva je idealna lokacija za ovako popularnu kafeteriju koja će kod nas doneti duh sveta.

Ipak, “Starbucks” nije jedini brend koji će nas obradovati ove godine. U kompaniji CBS International kažu kako trenutno priviode kraju pregovore za još nekoliko popularnih svetskih franšiza.

- Očekuje nas dolazak velikih brendova kojima će se lepši pol itekako obradovati. U narednom periodu u Beogradu će se otvoriti nekoliko novih šoping centara, koji će doneti velike aktivnosti u segmentu maloprodajnog prostora i dati šansu globalnim brendovima da se sve više šire na tržište Srbije – ističe Jelena Radulović.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još