NA IVICI NERVNOG SLOMA: Vladimir Todorović raskinuo vezu sa Zerinom Hećo, zadrugarka plakala (VIDEO)

Zerina Hećo danas je imala nervni slom u "Zadruzi", jer je Vladimir Todorović rekao da ne želi da ima više ništa sa njom u rijalitiju, i da, ako ne može to da prihvati, da je bolje da se razdvoje.

- Šta radim, trudim se oko tebe. Ja nikada ne grlim muškarca, ne tražim pažnju. Ja to radim tebi da bih ti pokazala da se trudim oko tebe, ali ti sumnjaš u mene. Ja nisam žena koja to trpi, navikla sam bez muškarca. Šta ja radim osim što volim da si blizu mene? Ti si totalno hladan - pitala je Zerina, a Vlada joj je odgovorio:

- Neću da produbljujem ovu priču. Praviš nepotrebne stvari poput onog odlaženja noćas. Ne mogu da pređem preko nekih stvari, k*rčevi i psovke. Ne želim da se takve stvari vrzmaju oko mene - odgovorio joj je on.

Hećova ga je direktno zatim pitala da li je zaljubljen u nju, na šta je on odgovorio potvrdno, ali je nastavio da obrazlaže zašto ipak ne želi da bude sa njom.

Zerina ga je prekinula i odjurila u kupatilo gde je briznula u plač na ivici nervnog sloma. Vlada je čuo njene jecaje, ali je samo produžio u spavaću sobu.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.