NASTAVAK FRANCUSKE KOMEDIJE: "Šta smo još Bogu zgrešili" u bioskopima

Omiljeni francuski glumac Kristijan Klavijer ponovo se vraća pred domaću publiku kao Klod Vernej, netrpeljivi otac četiri ćerki, čije je shvatanje života ispunjeno predrasudima.

Nastavak komedije "Šta smo još Bogu zgrešili", koja je u bioskopsku distribuciju krenula od četvrtka 21. februara, potpisuje reditelj i scenarista Filip de Šoveron, koji se nakon ogromnog uspeha prvog dela filma iz 2014. godine odvažio da snimi nastavak.

Francuski puritanski bračni par čije su se lepo vaspitane ćerke odlučile na sklapanje brakove sa pratnerima, pripadanicima drugih religija i rasa, uspeo je da prebrodi prisustvo zetova u njihovim životima. Međutim, Klod i Mari se susreće sa novim izazovima. Sve bi bilo u redu da njihovi zetovi nisu odlučili da zajedno, sa svojim porodicama napuste Francusku i odu u inostranstvo kako bi oprobali svoju sreću. Klod i Mari ne mogu da zamisle život bez svojih ćerki i unuka, te su spremni da učine sve, kako bi ih zadržali.

U jednom od intervjua glumac Kristijan Klavijer rekao je:

- Volim da igram izrazitog Francuza. Sa jedne strane imam ironičan i kritičan pogled nad takvim likovima, sa druge strane osećam empatiju prema njima. Sve više ljudi u inostranstvu voli ovakve filmove - i dodao:

- Volim da improvizujem. Ne voli da odvajam profesiju glumca i autora. Donosim nešto svoje, a reditelj odlučuje da li će to da zadrži ili ne. Reditelj Filip de Šoveron je prvo bio iznenađen, ali na kraju je zadržao i moje ideje.

Film "Šta smo još Bogu zgrešili" okupio je staru glumačku ekipu među kojima su Kristijan Klavijer, Šantal Lobi, Frederik Bel, Žilijet Piaton, Nom Diavara, Ari Abitan i drugi.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.