MIA BORISAVLJEVIĆ OPLJAČKANA: Ušli su u zgradu za mnom, napali me i počupali!

Pevačica Mia Borisavljević nedavno je bila na meti pljačkaša u Beču, a onda je po povratku u srpsku prestonicu opet doživela veliku neprijatnost.

Naime, po povratku kući tri momka su je pratila do zgrade, ušlsi su z anjom u ulaz, ali zbog telefona su ih ubrzo locirali i uhapsili pa će se Mia Borisavljević uskoro sa njima sresti na sudu.

Mii ovo nije bilo nimalo prijatno, ali sada kada je već prošlo neko vreme prisetila se anegdote, kada je nadogradnja kose ostala u ruci jednom od pljačkaša koji se zbog toga uplašio.

- Pratila su me tri momka od Ateljea 212 do kuće. Onda su ušli u moju zgradu, napali me i počupali. Najsmešnije je to da, kada me je napadač počupao za kosu, da mi je otpala nadogradnja i njemu je ostala u rukama, tako da se on više uplašio nego ja. Ja sam mu dala i pare i telefon. Posle smo ih veoma brzo našli, jer je meni bio nov telefon, sačuvani su bili svi podaci i brzo smo ih locirali. Sada mi je sve ovo smešno, naravno tada nije bilo, ali kada se setim da mu je ostao umetak u ruci, on je bio više uplašen nego ja. Ja sam bila pribrana i dala im novčanik i pare. Oni su bili klinci, imali su 18, 19 godina kada smo se videli na sudu. A za ovaj peh u Austriji, to je ipak naša greška, mi smo na ulici snimali spot. To je bilo u nekom ćošku i trebalo je neko da čuva te stvari. Najbitnije je da tu nije bio pasoš i lična dokumenta, a uostalom, kradljivcima samo trebaju pare - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još