SPLET NESREĆNIH OKOLNOSTI: Rimski lopovi krenuli da opljačkaju banku, urušio im se tunel, pa zvali policiju da ih izbavi

Banda pljačkaša banaka bila je primorana da pozove u pomoć rimsku policiju da ih izvuče iz tunela koji su sami iskopali, ali se urušio za vreme pljačke koju su loše isplanirali.

Članovi spasilačke službe izvukli su jednog povređenog muškarca iz urušenog tunela i odvezli ga u bolnicu, a policija je u međuvremenu privela trojicu njegovih saučesnika u pljački.

Pretpostavlja se da je poziv za pomoć poslao jedan od pljačkaša.

Članovi bande, dvojica Rimljana i dvojica Napolitanaca, iskoristili su dugi vikend usred Feragosta, kada je većina italijanskih kompanja zatvorena da provale u banku i u obližnje firme.

Međutim, plan im se izjalovio jer su loše iskopali tunel do banke, koji se urušio pa su bili primorani da pozovu policiju za pomoć.

- Upomoć, molim vas, dođite i oslobodite me - poziv je koji je spasilačkoj službi uputio muškarac pošto se urušio tunel.

Članovi spasilačke službe, među kojima su i stručnjaci obučeni za pomoć ugroženima posle zemljotresa, morali su da iskopaju drugi, paralelni tunel da bi pomogli.

Mediji pišu da je za vreme akcije spasavanja zarobljeni čovek dobijao tečnost i kiseonik koji su ga održavali u životu.

Izvor: Hina
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još