fbpx

NE RAZUME PONAŠANJE ZADRUGARKE: Jovana Tomić Matora ogovarala Staniju Dobrojević pred Drvetom mudrosti (VIDEO)

Jovana Tomić Matora takođe je došla kod Drveta mudrosti kako bi otvorila dušu. U razgovoru sa Drvetom, Matora se dotakla mnogih gorućih tema u Beloj kući.

- Danas sam imala raspravu sa Zerinom, onda kad je imala onaj momenat kad je skočila na sto i počela da se unosi zadrugarima u facu i govori im šta misli o njima i u tom trenutku je rekla kako je Sanja folirant i da me ne voli. Mislim, ne mogu stvarno da se bakćem tim temama. Osećam se kao Milanče kada dođe u emisiju i krenu da se pravdaju jesu rekli, nisu rekli. Nemam iskreno ni želju da sklapam prijateljstva nešto dublje, jer ću upasti u depresiju i to je to - započela je Matora.

Jovana se dotakla i teme o kojoj se sinoć dugo polemisalo, a to je svakako prijateljstvo između Stanije Dobrojević i Dragane Mitar.

- To mi je iskreno, jedna od situacija koju posmatram pažljivo. O Staniji ne znam ništa i stvarno sam njoj jednom rekla da me ne vode priče drugih ljudi. Nije mi jasno - ako toliko drži do sebe, kako je moguće da joj bilo ko odredi šta će ona da radi u rijalitiju? Kada je Stanija ušla, Mića je rekao da će se družiti sa Draganom i da će biti super, tako je i bilo. Tako da mi nije jasno, ako imaš stav i svoje mišljenje, da ti dozvoliš Lepom Mići da ti odredi sa kime ćeš da se družiš. Ja znam da je Mići Dragana bliža od Stanije, ali ću ga baš pitati u Igri istine ko mu je draži - izjavila je Jovana.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.