NE ŽELIM DA TI BUDEM UTEHA, OČIGLEDNO NISI REŠILA SVOJU PROŠLOST: Luni ronila suze, Marko raskidao dvadeset minuta (VIDEO)

Luna Đogani je razgovarala sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, sa kojim više nije u dobrim odnosima.

Ona mu je priznala da se oseća loše jer kod njega ne vidi emocije, pa joj deluje i da se "hladi" od nje.

- Treba ovde da pričam 5 sati, meni to govori da tebi nije stalo, da guram zid koji ne može da se pomeri. Ne mogu više da se jedem, kada nema poentu. Hladiš se i to ne možeš da sakriješ - govorila je Luna i priznala da se loše oseća.

- Osećam da nisi spremna za ozbiljnu vezu, osećam da se hladim, osećam da nisu iskrene emocije - govorio je Marko, a onda je Luna počela da plače i predložila raskid.

- Ja bih te mnogo više poštovala da mi sve kažeš u oči, nego da mi pakuješ u mašnu! Ti ćeš meni da pričaš o emocijama! One su tako transparentne, vidi se iz aviona! Nikada nisam rekla da sumnjam u tvoje emocije! Idi od mene! Odlučio si to već! Ne treba tebi ovo, dosta je tebi mene. Osećam da smo završili, ti si pametan čovek, ne treba ti ovo - rekla je Luna Đogani.

- Ovo mi je 3. put da sam sa devojkom u rijalitiju i mnogo mi je bilo iskrenije nego sa tobom i kada sam bio klinac i ovo pre 6 godina. Znalo se kako i šta, a sada ništa. Ovo se pretvara u cirkus vezu. Ja neću da budem uteha, ti očigledno nisi rešila prošlost - izjavio je Marko.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.