ZABORAVILA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Aleksandra Subotić viđena u društvu novih udvarača?!

Aleksandra Subotić okrenula je novi list i zauvek otpisala iz života Davida Dragojevića, koji ju je prevario u rijalitiju sa Anom Korać.

Kćerka Ljube Pantović požalila se prijateljima da više nikad ne bi mogla da legne u krevet sa bivšim partnerom jer joj se gadi sama pomisao na to da je imao seks sa poznatom starletom u "Zadruzi".

- Aleksandra je bila psihički jako loše, ali konačno se dozvala pameti. Dok je boravila u Veterniku, nadala se da je Davidu Ana samo opsesija u rijalitiju i da će to shvatiti kada se vrati kući. Međutim, ubrzo je shvatila da mora da se oslobodi te iluzije i da izgradi novi život sa kćerkicom Magdalenom, pa je odlučila da se vrati u kuću oca Karađorđa u rodnoj Kaluđerici. Shvatila je da ne može nikog da zadrži na silu i započela je novi, drugačiji život - otkriva izvor i dodaje da je bivša rijaliti učesnica više puta viđena u noćnom provodu okružena nepoznatim momcima.

- Aleksandra je počela da izlazi sa društvom i na taj način pokušava da izleči tugu. Za sada joj dobro ide jer je srećnija, zadovoljnija i posvećenija sebi. Skoro su je videli u centru grada, skockanu od glave do pete, i bila je sa nekoliko muškaraca i devojaka. Ni sa jednim nije pokazivala nikakvu bliskost, ali rekla nam je da joj pišu neki momci. Cilj joj je da po završetku "Zadruge" porazgovara sa Davidom jer smatra da njihov odnos ne može da se završi tek tako i tražiće mu objašnjenje za preljubu. Ona samo želi taj razgovor i ništa više, a zaklela nam se da se neće pomiriti s njim, sve i da joj on to traži. Kaže da ne bi više mogla da legne pored njega znajući da je bio prisan sa Koraćevom - kaže izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.