Stanojević nezadovoljan rezultatom

BEOGRAD, 18. avgusta 2010. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u većem delu meča sa Anderlehtom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ne i rezultatom od 2:2.

"Pokazali smo karakter posle prvog primljenog gola i napravili preokret. Mislili smo da ćemo dati i treći gol, ali nas je iseklo njihovo izjednačenje. Imali smo želju i volju da i posle toga napadnemo, ali nismo uspeli", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle prvog meča sa Anderlehtom u Beogradu.

Dva gola na strani i nerešen rezultat učinili su Anderleht velikim favoritom pred revanš u utorak u Briselu.

"Anderleht je bio favorit i pre prvog meča i još je, posebno zato što revanš igra kod kuće. Znam da će nam biti teško, ali nećemo kalkulisati, jer jednom se pruža šansa da se uđe u Ligu šampiona. Idemo u Brisel sa verom u ovaj tim, igraćemo otvoreno i napadački, tako da prođemo u Ligu šampiona", naveo je Stanojević.

Trener Partizana je, ipak, priznao da je Anderleht u Beogradu delovao fizički spremniji od srpskog šampiona.

"To se odmah videlo. Teško im je bilo parirati u duelima. Ne dopada mi se i to što smo u meč ušli pomalo bojažljivo", kazao je Stanojević čiji je tim mogao i do povoljnijeg rezultata da nije bilo greške golmana Radiše Ilića koja je prethodila drugom golu gostiju.

"Ne mogu da u ovom trenutku komentarišem taj momenat. Moram prvo da odgledam snimak i vidim da li je možda bilo faula nad Ilićem. Čim to proverim izneću svoje mišljenje", rekao je Stanojević.

Trener Anderlehta Arijel Jakobs kratko je naveo da je zadovoljan rezultatom.

"Igrali smo u gostima, pa sam zadovoljan rezultatom, kao što bi bio i svaki drugi trener. Međutim, trebalo je da igramo zrelije posle vođstva od 1:0, veoma smo brzo primili jedan pa drugi gol što je promenilo tok utakmice", istakao je Jakobs.

"Skidam kapu navijačima i igračima Partizana, ali verujem da ćemo imati odgovor u Briselu i doći do pobede koja nas sigurno vodi dalje", dodao je šef stručnog štaba Anderlehta.

Pogledajte još