fbpx

RAJIĆEVA SHOPPING CENTAR: Moderni vitezovi u srcu Beograda

Dragim osobama u našem životu poklanjamo svoje vreme, ljubav, pažnju, obeležavamo datume vezane za događaje koje želimo da pamtimo, ali nekad zaboravljamo sami na sebe i male stvari i rituale koji nam mogu ulepšati dan. Predstojeći praznik – 8. mart je pravi datum kada svaka dama može poželeti dodatnu pažnju od svog dragog, ali i kada pravi kavaljeri mogu dodatnoulepšati dan svojoj dragoj.

Sve navedeno je razlog zbog kog je Rajićeva odlučila da nas podseti na neke pomalo zaboravljene vrednosti. I to ne samo tako što će omogućiti muškarcima da iznenade svoje drage dame, već tako što će i ženama dati priliku da se podsete ili po prvi put dožive asistencije džentlmena i pravih kavaljera.

Počev od 8. marta i tokom celog predstojećeg vikenda, sve dame koje posete Rajićeva Shopping Centar imaće rezervisana parking mesta samo za njih. Ukoliko se bilo koja od dama nađe u nevolji savremene kupovine, noseći mnoštvo kesa, naši kavaljeri će svaku od njih dočekati sa osmehom i pružiti pomoć pravih vitezova, donoseći iste do kola, uz obaveznu asistenciju otvaranja vrata.

Doba vitezova je prošlo, ali moderni vitezovi u vidu kavaljera i dalje su tu negde oko nas. Rajićeva poziva sve dame da uz asistenciju naših kavaljera ponovo prožive neko donekle zaboravljeno iskustvo, a savremene džentlmene da i pored brzine života koriste svaki trenutak da pokažu svojoj dragoj koliko im znači.

U slavu žena, ljudi, ljubavi i svih drugih mali i velikih trenutaka, Rajićeva Shopping Centar nastaviće da proslavlja život i sve lepote koje on nosi sa sobom - svakoga dana, donoseći nešto posebno u srce grada.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.