NEOČEKIVAN OBRT: Lazar Jeremić napustio Belu kuću, usledilo iznenađenje u studiju! (VIDEO)

Svake nedelje iz "Zadruge 2" bude izbačen jedan takmičar. Tako je bilo i sinoć. Lazar Jeremić je napustio belu kuću, a sa njim u trci bili su i Miljana Kulić, kao i Milan Petković.

Naime, Lazar je osvojio najmanji broj glasova publike, a kako u igri koja im je bila organizovana niko nije odneo pobedu, nikome nisu ni duplirani glasovi.

Voditelj Ognjen Amidžić je saopštio da Miljana Kulić ima 34% glasova, Milan Petković 51%, dok Lazar Jeremić ima 15% glasova publike.

Lazar se pozdravio sa svojim cimerima, a odmah zatim napustio imanje i otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, koja mu je spremila iznenađenje koje niko nije očekivao.

- Večeras ćeš se vratiti u "Zadrugu", ali neće to biti baš tako lako. Da bi se ponovo vratio u "Zadrugu" do srede ne sme da se otkrije da si se vratio. Moraćeš sam da se snalaziš za hranu. Niko ne sme da zna da si tu. Ovo ti je šansa da se vratiš u borbu za 50.000 evra - saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Lazar je bio u šoku, ali spreman je da odgovori na zadatak.

- Imam već neku ideju u glavi. Znam jedno mesto, radionica može da se otključa, ali znam još jedno mesto gde ne može niko da me vidi - odgovorio je kroz smeh Lazar.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još