Arsenal preslišao Blekpul, Totenhem bolji od Stouka

BEOGRAD, 21. avgusta 2010. (Beta) - Fudbaleri Arsenala danas su na svom terenu ubedljivo savladali novog premijerligaša Blekpul sa 6:0 u drugom kolu prvenstva Engleske, dok je Totenhem u gostima pobedio Stouk siti sa 2:1.

"Tobdžije" su već u prvom poluvremenu utakmice protiv Blekpula rešili pitanje pobednika. Poveli su golom Volkota u 13. minutu, na 2:0 povisio je Andrej Aršavin iz penala u 32. minutu kada su gosti ostali bez isključenog Jana Ivata, a sedam minuta kasnije u strelce se ponovo upisao Volkot.

Abu Dijabi je u 40. minutu doneo Arsenalu prednost od 4:0, potom je Volkot u 58. minutu došao do het-trika, a konačan rezultat postavio je Maruan Čamak u 82. minutu.

Totenhem je do prve pobede u šampionatu došao zahvaljujući dvostrukom strelcu Garetu Bejlu, dok je pogodak za Stouk siti postigao Rikardo Fuler.

Everton je na svom stadionu u Liverpulu remizirao 1:1 protiv Vulverhemptona, u čijem sastavu nije bilo reprezentativca Srbije Nenada Milijaša.

Za razliku od Milijaša, Nikola Žigić je igrao do 67. minuta za Birmingem siti koji je na svom stadionu golovima Krega Gardnera pobedio Blekburn sa 2:1. Reprezentativca Srbije zamenio je Met Derbišajer.

Pogledajte još