PRVI PUT NAKON POROĐAJA OGLASILA SE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Aleksandar i ja smo dobro

Bračni par, Aleksandra i Filip Živojinović postali su roditelji dečaka kom su dali ime Aleksandar. Mama i beba su odlično, a u kratkoj izjavi, novopečena mama je poručila:

- Hvala vam najlepše (prim.aut. na čestitkama), dobro smo i beba i ja.

- Hvala mnogo. Veoma smo srećni zbog prinove - priključili su se Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović.

Veoma emotivna je bila i Filipova mama Zorica Nakić, koja je tri dana pre rođenja unuka proslavila svoj rođendan i tom prilikom otkrila da se sprema za najvažniju ulogu u životu - ulogu bake.

Podsetimo, Aleksandra se porodila carskim rezom u privatnoj klinici u Beogradu, a dečak je imao 2.800 grama. Među prvima su ih posetili tata Filip i bake Zorica Nakić i Borka Mihajlović, Aleksandrina mama, koja je svojoj jedinici donela buket crvenih ruža.

Ubrzo su im se pridružili i stričevi Stefan i Viktor Živojinović. Dok se Viktor pohvalio fotografijama iz porodilišta, Stefan je otkrio da će dolazak novog Živojinovića na svet proslaviti pesmom "I sad me po tebi poznaju".

Podsetimo, zvezda "Granda" i sportski menadžer, inače prvi sin proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića i novinarke Zorice Nakić, devojačko Desnica, upoznali su se krajem 2015. godine. Ubrzo su počeli da žive zajedno, a tri godine kasnije, 25. juna 2018. godine su se i venčali. Da će postati roditelji saznali su na medenom mesecu. Aleksandra se povukla iz javnosti kako bi uživala u trudnoći, premda je sve vreme spremala novi album koji će ugledati svetlost dana kada pevačica odluči da se vrati na scenu.

Izvor: Pulsonline.rs/Gloria
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još