NEĆE MOĆI DA SABERU KOLIKO SMO ZARADILI: Lepa Brena priznala da se bogatstvo Živojinovića rapidno uvećava

Imovinsko stanje jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima, Lepe Brene i dalje je misterija i mnogi i ne slute šta sve ona poseduje. A pevačica je sada poslala poruku onima koji pokušavaju da saberu koliko ona ima novca na računu.

Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović nedavno su najavili da planirjau da ulože u izgradnju kompleksa na Zlatiboru, a često se spekuliše i o njihovim drugim poslovnim poduhvatima. Mediji pišu o tome koliko novca pevačica ima na svom računu, a ona kaže da na te informacije ne obraća pažnju:

- Da sam razmišljala o tome u poslednjih 40 godina ja bih završila na klinici za mentalno problematične osobe. Medijima dozvoljavate da zadiru u vaš džep do nekih granica. Ali oni to ni sami ne mogu da saberu, pa ja to gledam kao neki vid zabave za njih - otkrila je Brena.

Pevačica je najavila i to da će se u narednom periodu njeno bogatstvo još više umnožiti zbog biznisa koji pokreće, i da je tek tada spremna na sve ono što će se pisati.

- Tek neće moći da saberu! (smeh). Radi se puno i pametno se ulaže. Naša deca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna - ispričala je ona.

Izvor: Informer.rs/Grand
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još