LJUBA PANTOVIĆ RAZOTKRILA KARAĐORĐA SUBOTIĆA: Bio je u šemi sa 16-godišnjakinjom! (VIDEO)

Nakon što je Dorotea Jovanović priznala da nije očekivala da otac njene prijateljice Karađorđe Subotić gaji neka osećanja prema njoj, komentar o svemu je imala njegova bivša supruga Ljuba Pantović.

- Ako ćemo već da pričamo, on je imao nešto sa devojkom od 16 godina. Da! Meni je to sve bedno i jadno. Dorotea mi je rekla da se jako loše oseća. Meni je sve ovo transfer blama. Još se on oseća ponosno dok ovo dete priča. Znam ja sve one sa kojima je on bio. Treba da ga bude sramota. Realno komentarišem stvari. Nije on njoj pisao da je voli, već je učinio da je bude sramota. To njegovo ''hajde da igramo'' je šokantno. Njegov cilj je da on ispadne žrtva, ali mu to neće uspeti - rekla je ona, a onda se oglasio Karađorđe:

- Blatiš me klošarko. Sad ćeš ti da vidiš. Od*ebi u širokom luku iz mog života. Hajde, pozdravi sve svoje j*bače. Ostavljam je ovde da zagađuje ovde narod. Narod koji zna Ljubu zna o čemu ja pričam ovde. Ćuti! Dovodila si mi momke u kuću, hajde od*ebi od mene... - govorio je Subotić, a onda je ustala Jelena Krunić da prokomentariše Karađorđa:

- Poznajem ja ovog čoveka baš dobro. Znam sa kim je bio, sa plesačicama, odvodio ih u đakuzi. U istu tu kuću gde je živela Ljuba - vrištala je Krunićeva, a onda je njene reči pozdravio Karađorđe rečima:

- Smešna si kao crtani film, hajde animir damo, komična si - govorio je Karađorđe.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Offical – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još