BAKA ANE KORAĆ OTKRILA ŠTA MISLI O DAVIDU DRAGOJEVIĆU: Ne bih volela da je moja unuka trudna sa bivšim dečkom Aleksandre Subotić!

Velika panika zavladala je u porodici Ane Korać, koja sumnja da je u drugom stanju. Pošto je dečku Davidu Dragojeviću zanosna crnka saopštila koliko joj je muka te da misli da trudna, oglasila se njena baka Milja, koja se nimalo nije obradovala.

- Ne bih volela da je Ana trudna, jer koliko god smo je podržavali u vezi sa Davidom, sada sumnjamo u njegova osećanja prema njoj. Produkcija pravi svesno razdor među njima i David i Ana se sve češće svađaju. Sve ono što ih okružuje im pravi smetnju i njihova veza biće na velikom testu kad se vrati Aleksandra Subotić - iskrena je bila ona.

Deda Petar nedavno je istakao da mu uopšte ne smeta to što njegova unuka pred kamerama uživa u seksu sa dečkom, ističući da je sve to normalno. Međutim, sve se promenilo kada je Ana obelodanila svoje sumnje i u njegove emocije.

- Ne sviđa nam se ni Davidovo ponašanje, jer nema razloga da i dalje bude prisan sa Karađorđem, Aleksandrinim ocem. Možda je za Davida sve ovo sa Anom igra. Sve više sumnjamo i da Ana i David nisu jedno za drugo jer kad se bolje i dublje razmisli ni njihovi životi koje imaju napolju nisu slični. Žao mi je što je tako i ne želim da moja unuka pati. Pogotovo ne bi bilo dobro da rodi bebu sa Davidom, a da se njih dvoje rastanu - kaže Milja Korać.

Milja, pak, nije htela da odgovori da li bi voleli da Ana prekine trudnoću, ukoliko je iz ma kog razloga ne bude želela.

- To će Ana najpre da vidi sa svojom majkom. Verujete da ni sama ne znam šta bih je posavetovala. Ona je uvek bila fino dete koje poštoje svoju porodicu. U normalnim okolnostima za mene ne bi bilo veće sreće nego da nam unuka podari praunuče - jadala se baka.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.